Medias
The boreal pantry : 80 recipes to discover and prepare
LOVERS OF THE FLAVOURS AND AROMAS OF THE BOREAL FOREST, chefs Arnaud Marchand and Jean-Luc Boulay reveal the secrets that make their restaurant, CHEZ BOULAY BISTRO BOREAL, such a success.
Explore with them the spices, fruits and vegetables that embellish and add wonderful
aromas to their cuisine: pine forest spikenard, sweet gale, peppery green alder, caraway, ginger, wild mushrooms, ox-eye daisy capers, cattail hearts, salicornia, chokecherries, elderberries, rosehip, Labra
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Livre numérique - PDF
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Spécifications techniques
Date de sortie | 03 avril 2017 |
Langue | Français |
Éditeur | JUNIPER PUBLISHING |
Catégories | |
Composition | Contient un seul article |
Support | Livre imprimé à couverture souple |
Format | Livre de poche |
Accessibilité | Aucune information disponible concernant l'accessibilité pour le format Papier Aucune information disponible concernant l'accessibilité pour le format PDF |